MCW PROFS

Porta Castra 13

3995 ZG Houten

 

M  | 06-10673250
E  | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Contactformulier

Cablemanagement

HU-FG-06MCW PROFS kan u helpen om uw (interne) verhuizingen tot een succes te maken. MCW PROFS analyseert in een bestaande of een nieuwe werkomgeving de werkplekken, apparatuur, datapunten en stroomvoorzieningen. Ook bespreken wij de wensen en eisen op het gebied van ergonomie, design, ICT en facility en geven desgewenst advies voor het aanbrengen van de benodigde verbeteringen, met name ook vanuit de eindgebruiker gezien.

MCW PROFS verzorgt voorafgaand aan een verhuizing of nieuw-levering het afkoppelen en transportgereed maken van PC’s, telefoontoestellen en van alle randapparatuur welke wordt gebruikt in een kantooromgeving. Door gebruik te maken van onze speciale MCW bundeltechniek en onze speciale gatenboor kunnen wij in samenspraak met bedrijf, verhuizer en /of kantoorinrichter gerichter en sneller te werk gaan waardoor de tijd dat een systeem ‘down’ ligt en medewerkers daardoor niet of minder goed kunnen werken tot een minimum beperkt.

cablemanagementNa de verplaatsing wordt alle apparatuur weer uitgepakt en aan de hand van tekeningen op de werkplekken neergezet en aangesloten. De volgende stap is dan het daadwerkelijk wegwerken en opbergen van de diverse kabels en snoeren die zichtbaar zijn. Door de juiste ordening hier in aan te brengen zorgen wij voor een veilige en schone werkomgeving. Uw medewerkers raken dus niet meer met hun voeten verstrikt in een kluwen van draden wat ergernis en vooral storingen met zich meebrengt. Uw kantoor ziet er netter en opgeruimder uit en heeft dus een professionele uitstraling. Dit is belangrijk voor bezoekers maar ook voor uw eigen medewerkers. 

 

MCW PROFS maakt gebruik van een beperkt assortiment aan Cablemanagementproducten zoals onder andere kabeldoorvoerpotten, kabelvingers en schermhouders waardoor de opdrachtgever beter overzicht houdt op de inkoop en het gebruik van de diverse producten. De producten hebben wij op voorraad waardoor er direct aangesloten en weggewerkt kan worden. Tot slot worden de verrichte werkzaamheden doorgenomen en opgeleverd met de verantwoordelijke van IT-opdrachtgever en knelpunten direct opgelost in overleg met de projectleider van MCW PROFS.

Ook het hierbij benodigde patchwerk kunnen wij voor u verzorgen. Samen met uw netwerkbeheerder maken wij dan de benodigde patchlijsten en wij verzorgen tijdens de verhuizing dat alle apparatuur direct weer aangesloten en gepatcht wordt. Daarna zijn de werkstations onmiddellijk weer gereed voor gebruik met een minimale downtime en dus met minimaal productieverlies.