MCW PROFS

Porta Castra 13

3995 ZG Houten

 

M  | 06-10673250
E  | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Contactformulier

Montage

Lexmark-04fHet deskundig inhuizen en het de- en monteren van kantoormeubilair beheerst MCW PROFS door jarenlange ervaring als geen ander, met name op het gebied van planning, uitvoeringskwaliteit en kostenbeheersing. Door duidelijke afspraken vooraf, tussentijdse evaluatie en daar waar nodig bijsturing, zorgen wij voor een correcte voortgang van ieder project. Ook eventuele externe factoren worden door onze specialisten op deskundige wijze gemanaged en gecommuniceerd naar de opdrachtgever.

Goed opgeleide monteurs, neutrale bedrijfskleding, de juiste gereedschappen en voldoende inhuismaterialen dragen bij aan een stimulerende werksfeer en aan een zorgeloze uitvoering van de werkzaamheden, zowel bij nieuw- leveringen alsmede bij service werkzaamheden aan bestaand meubilair.


Da-Vinci-Amsterdam-03-04MCW PROFS verzorgt tevens Handyman Services die ingezet worden bij het plaatsen van interieurs, het ophangen van whiteboards, lampen, flatscreens en het monteren van diverse raambekleding. Hierdoor zorgt onze handyman voor de perfecte afronding van uw project en tevens is het niet nodig om vast personeel in dienst te nemen waardoor uw organisatie verder ontlast wordt.