MCW PROFS

Porta Castra 13

3995 ZG Houten

 

M  | 06-10673250
E  | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Contactformulier

Werkplekadvisering

Lexmark-06fMCW PROFS wordt naast het organiseren en uitvoeren van diverse projecten, direct of indirect gelieerd aan uw (her) huisvesting,  ingezet om te adviseren op het gebied van werkplek– en stoelanalyses.

Leveranciers van kantoormeubilair, Arbodiensten en uiteraard bedrijven zelf hebben regelmatig onvoldoende expertise of medewerkers tot hun beschikking waardoor wij ingeschakeld worden om aan de hand van de juiste stoelinstelling de werkplek op de meest passende hoogte in te stellen voor de werknemer. Voorafgaand aan het uitvoeren van deze werkzaamheden informeren de professionals van MCW PROFS bij de werknemer naar mogelijke klachten in nek, schouder of armen om zodoende te komen tot een correct advies en de daarbij behorende instelling.

Strukton-HQ-14fDoor daarna ook het beeldscherm goed neer te zetten of op te hangen ontstaat er minder belasting bij de werknemer; een eenvoudige aanpassing aan het meubilair, het geven van adviezen en het iets anders plaatsen van een opstelling of kast  zorgt er dan ook voor dat werknemers bewuster omgaan met efficiëntie en effectiviteit en bovenal met werkplezier!

Behalve voor het organiseren en uitvoeren van diverse projecten, direct of indirect gelineerd aan uw (her) huisvesting, wordt onze expertise ook heel concreet ingezet bij werkplekadvisering.